top of page

uto, 01. velj

|

Preradovićeva ul. 39, Zagreb, Croatia

Kako postati i ostati uspješan Voditelj projekata

Na treningu ćete se upoznati s profesionalnim alatima, tehnikama i metodologijama upravljanja projektima, uključujući međunarodne trendove i tehnike upravljanja projektima u kombinaciji sa izvrsnim praktičnim primjerima.

Registration is closed
See other events
Kako postati i ostati uspješan Voditelj projekata
Kako postati i ostati uspješan Voditelj projekata

Time & Location

01. velj 2022. 09:00 – 02. velj 2022. 15:00

Preradovićeva ul. 39, Zagreb, Croatia

About the Event

Tijekom ovog treninga polaznici će se upoznati sa profesionalnim alatima, tehnikama i metodologijama upravljanja projektima, uključujući međunarodne trendove i tehnike upravljanja projektima u kombinaciji sa izvrsnim praktičnim primjerima. 

Korištenjem kratkih studija slučaja, praktičnih vježbi, predavanja i razmjene znanja, polaznici imaju priliku primijeniti najbolje prakse i razmijeniti iskustvo na treningu.

Razumijevanje koncepta projektne i projektne metodologije temelji se na PMI® metodologijama i standardima za tradicionalno i agilno upravljanje projektima u kombinaciji s praktičnim iskustvom trenera i dokazanim najboljim praksama u vođenju različitih tipova projekata/programa.

Ciljevi treninga:

•  Smanjenje vremena uhodavanja na novim projektima.

•  Upoznati praktičare projekta s naprednim alatima i tehnikama u upravljanju projektima, uključujući tehničke i „meke“ vještine koje na sveobuhvatan način čine integralnog i učinkovitog voditelja projekta.

• Skratiti vrijeme „učenja uz posao“ dijeljenjem naučenih lekcija iz bogate prakse trenera.

Trening je namijenjen svima koji su u ulozi voditelja projekta u svojim organizacijama.

Za 2 dana treninga polaznici će dobiti 12 edukacijskih sati za upravljanje projektima koji se mogu koristiti za nositelje PMI® certifikata ili kao preduvjet za prijavu PMI® certifikacije.

Share This Event

bottom of page