2 dana | Inhouse training

inHouse: Kako postati i ostati uspješan Voditelj Projekata

Trening će početnicima i svima koji žele započeti karijeru u vođenju projekata osigurati osnovno znanje, smjernice i praktične savjete kako izgraditi i unaprijediti vještine vođenja projekata. Razumijevanje koncepta projekta se bazira na kombinaciji najboljih tradicionalnih i agilnih praksi.
inHouse: Kako postati i ostati uspješan Voditelj Projekata

Time & Location

2 dana
Inhouse training, Zagreb, Croatia

About the Event

Trening će početnicima i svima koji žele započeti karijeru u vođenju projekata osigurati osnovno znanje, smjernice i praktične savjete kako izgraditi i unaprijediti vještine postizanja rezultata u kompleksnom projektnom okruženju.

Polaznici će naučiti kako efikasno upravljati projektima od početka do kraja, kroz različita područja znanja i faze upravljanja projektom, te će kroz praktične vježbe naučiti koristiti najbitnije projektne artifakte (projektna povelja, registar sudionika, plan projekta, registar rizika, plan komunikacije, itd.), te je posebno prilagođena potrebama i projektima Klijenta.

Razumijevanje koncepta projekta i projektne metodologije se bazira na kombinaciji najboljih tradicionalnih i agilnih praksi u vođenju projekta.

Share This Event